Vrachtwagenzeil

Promoot uw bedrijf tijdens professioneel transport

Wanneer u uw goederen vervoert, wilt u dat ze goed beschermd worden tegen weer en wind. Bestel daarvoor een passend vrachtwagenzeil van Burggraaf Zeilmakerij in Aalsmeer. Vrachtwagenzeil (PVC afdekzeil) bestaat in verschillende kwaliteiten om perfect aan te sluiten op het vervoer van uw product. Alle zeilen worden op maat gemaakt voor uw vrachtwagen en kunnen we deze voorzien van fullcolor reclame en prints. Zo promoot u zelfs onderweg uw bedrijf en product.

Schuifzeilen

Bespaar kostbare tijd bij het in- en uitladen van uw schuifzeiltrailer, mw of aanhanger. Wij produceren voor u verschillende uitvoeringen schuifzeil, zowel horizontaal oprolbaar als verticaal schuifbaar. Hiermee laadt u snel en eenvoudig in en uit. De schuifzeilen, ook wel schuifgordijnen genoemd, kunnen voorzien worden van reflecterende strips en het logo van uw bedrijf.

Rolzeilen

Voor los gestort vervoer van bijvoorbeeld aardappels, uien en veevoer, leveren wij alle soorten rolzeilen en topzeilen. De rolzeilen worden zowel standaard als geïsoleerd uitgevoerd. Nu ook met Food Transport Certificaat volgens norm EG 1935/2004.

Meeloopzeilen

Voor speciaal bulkvervoer bieden we u een zeildoek van goede kwaliteit met hoge slijtvastheid. Bijvoorbeeld voor het vervoer van bierpulp of natte pulp.

Meer informatie over producten of bestellen?