Dekkleden – Netten

Beschermen, afschermen of afdekken?

Ook voor het beschermen van uw goederen tijdens opslag in containers kiest u voor dekkleden en netten van Burggraaf Zeilmakerij in Aalsmeer. Voor meer informatie of een offerte belt u 0297 – 561 276 of stuur een bericht, dan bespreken we uw wensen en de mogelijkheden.

Containerdekkleden

Voor uw open vuil zeecontainer maken wij een dekkleed (containerzeil) volledig naar wens. Zo nodig voorzien we u van advies over de geschikte uitvoering. Deze containerdekkleden kunnen worden uitgevoerd in glanzend of mat doek.

Containergaaskleed

Een alternatief voor een containerdekkleed is een containergaaskleed, dit is een fijnmazig doek. Deze gebruikt u niet alleen voor het afdekken van containers of aanhangwagens, maar ook als gordijn of afdekking van uw zandbak of zwembad. Onze containernetten welke een maaswijdte hebben vanaf 25 mm. voeren wij uit met een pees of een band.

Windschermdoeken

Onze windschermdoeken worden bijvoorbeeld veel gebruikt langs tennisbanen en stallen maar zijn ook ideaal voor afschermen van uw bedrijfsterrein. Tegen wind, zon én nieuwsgierige ogen. U bestelt ze in verschillende uitvoeringen, gemaakt van diverse materialen. Naast blanco windschermdoeken bieden we u ook bedrukte winddoeken met uw logo, tekst of afbeelding.

Filterdoeken

De filterdoeken die wij voor de houtindustrie vervaardigen zijn van speciaal gewoven hoogwaardige materialen. Het grote voordeel hiervan is dat ze grote drukbelasting aankunnen maar wel luchtdoorlatend zijn.

Isolatiedekkleden

Tijdens de winterperiode dekt u uw bouwmateriaal af met isolatiedekkleden. Deze bestaan uit 2 lagen polyetheen met daartussen noppenfolie. De lucht in deze noppen voorkomt dat er warmte of kou door het zeil heen komt. Dit komt bijvoorbeeld van pas bij het optimaal uitharden van beton en het beschermen van zand tegen vorst.

Voor het afdekken van warm asfalt leveren wij speciale asfaltdekkleden die bestand zijn tegen een temperatuur van 180°C.

Meer informatie over producten of bestellen?