Kar- en aanhangerzeil

Voorkom verlies en schade bij vervoer in de aanhanger

Volgens de Nederlandse wetgeving dient de bestuurder van een voertuig zijn lading veilig te vervoeren (artikel 5.18.6). De lading moet zijn gezekerd zodat deze ook bij remmen, uitwijken en slecht wegdek niet van het voertuig kan vallen. Losse delen moeten worden afgedekt.

Een aanhangerzeil voorkomt dat u onderweg goederen verliest (zoals grind en zand) door deze stevig samen te binden. Voor uw aanhanger maakt Burggraaf Zeilmakerij in Aalsmeer allerlei verschillende soorten zeil: of deze nu alleen over de open laadbak of als een complete huif uitgevoerd moet worden. Uiteraard verzorgen we ook uw logo, naam of fullcolor opdruk. De fullcolor bedrukking wordt er met solvent inkt op gespoten en voorzien van een PU coating waardoor deze slijtvast, vlak en waterdicht is.

Bescherm uw producten in uw bloemen of plantenkar

Bij het vervoer van bloemen of andere delicate producten op karren, is het van belang deze goed te beschermen tegen invloeden van buitenaf. Burggraaf Zeilmakerij in Aalsmeer biedt u een divers assortiment aan zeildoeken waarmee u de tere bloemknoppen beschermt tijdens transport. U kunt bij ons terecht voor karzeil geschikt voor de Deense kar, de Flora 100 kar en de kooikar. Tevens zijn er voor uw kooikar onze luchtdoorlatende inhangzeilen. In combinatie met onze speciaal ontworpen voorhangzeilen maken deze het insealen van de karren overbodig.

Meer informatie over producten of bestellen?