Overige producten

Alles van zeil dat u nodig heeft

Naast de voor de hand liggende toepassingen, gebruiken wij zeil ook voor diverse uiteenlopende doeleinden. Wat dacht u bijvoorbeeld van reclame op een spandoek of een speciale boordtas voor luchtvracht? Zeil is slijtvast, waterdicht en u kunt er alle kanten mee op. Hieronder vindt u een greep uit de mogelijkheden. Heeft u specifieke wensen? Bel 0297 – 561 276 of stuur een bericht, dan bespreken we wat Burggraaf Zeilmakerij voor u kan doen.

Spandoeken: in elke gewenste maat en vorm, met of zonder frame.

Flexibele verbindingen: voor het reduceren van geluid in verschillende luchtkanalen. In vele variaties zoals rond, rechthoekig, verlopend, met of zonder randen en conisch.

Valbrekers: speciaal door ons ontwikkeld voor los gestorte producten. In combinatie met onze Flexispanner ® kan er een aanzienlijke gewichtsbesparing gerealiseerd worden. Tevens blijven er geen ‘lege’ ruimtes over tussen de lading.

Boordtassen: documententassen die voor luchtvracht ontwikkeld zijn. Uitgebreid getest en zichtbaar zowel in het donker als in de sneeuw wanneer ze op het platform liggen.

Verkoopwagenzeilen: staat u veel op de straat of op de markt met uw verkoopwagen? We voorzien u van zeildoeken om warmte, kou, regen en wind te weren.

Meer informatie over producten of bestellen?